neljapäev, 8. oktoober 2009

Tervitus kõigile M-õppe kursuslastele!

Olen Eesti Mereakadeemia haridustehnoloog ja samas koolis ka informaatika õppejõud. Kasutan M-õppe kursusel oma eelmisel aastal viitamiskursuse jaoks loodud blogi, sest uue blogi loomiseks napib aega.

Registreerisin ennast kursusele, sest tahan olla kursis M-õppe pedagoogilise ja tehnilise poolega.
Mina isiklikult pole veel M-õppes osalenud ja soovin esmalt olla kursusel õpilane ja alles seejärel asuda planeerima M-õppe kursuse läbiviimist oma koolis.

Kursuse käigus võtan kasutusele pihuarvuti HTC P3300, mis on varustatud ka Ida-Euroopa Tom Tom Navigator programmiga.

Loodan saada kursuselt uusi teadmisi ja oskusi nii M-õppes kui ka pihuarvuti kasutamisel.

1 kommentaar:

priit ütles ...

Tere tulemast kursusele!

Teise nädala ülesanne on nüüd iCampuse keskkonda üles seatud ning juba näen, et sinu 2. nädala ülesande käsitlus on juba veidi erinev kui võib olla ülejäänud kursusekaaslastel.

Keskendub ju teine nädal erinevatele tarkvaralistele lahendustele, mida kasutajad saavad oma telefonidesse paigaldada ning kasutada. Sinu HTC peal jookseb ju nuditud Windows, mis aga tähendab seda, et näiteks võrreldes "tavalise", Java platvormi kasutatavate programmidega, on sellise telefoni peale loodud veel huvitavamaid rakendusi.

Loodan, et leiad vähemalt 2 huvitavat rakendust (nagu püstitatud ülesande juhendis kirjas) ning kirjeldad nende praktikasse toomist oma vajadustest lähtuvalt. Jõudu tööle!